Sprø og deilige havreflarn
Storfjord, vakkert plassert ved foten av de majestetiske Sunnmørsalpene, er et sted hvor natur, ro og gode smaker går hånd i hånd. Her kan du nyte ekte, hjemmelaget bakst i varme og koselige omgivelser, perfekt etter en dag fylt med eventyr i det vakre landskapet.
Hva med å bringe litt av denne atmosfæren hjem til deg selv med oppskriften på Storfjords populære havreflarn?
Ingredienser:
• 375 g TINE smør
• 500 g lettkokte havregryn
• 5 egg
• 625 g sukker
• 5 ts bakepulver
• 1 ts kanel
Fremgangsmåte:
- Smelt smøret og bland det med havregrynene.
- Visp egg og sukker til en glatt og luftig blanding.
- Vend inn havregrynblandingen, bakepulver og kanel.
- Fordel store spiseskjeer med blandingen jevnt utover et bakepapirkledd stekebrett.
- Stek ved 200°C i ca. 5 minutter, eller til de er lett gyldne.
Perfekte til kaffen, som en turvenn i sekken eller når du bare har lyst på noe godt!