Sprø og deilige havreflarn


Storfjord, vakkert plassert ved foten av de majestetiske Sunnmørsalpene, er et sted hvor natur, ro og gode smaker går hånd i hånd. Her kan du nyte ekte, hjemmelaget bakst i varme og koselige omgivelser, perfekt etter en dag fylt med eventyr i det vakre landskapet.

Hva med å bringe litt av denne atmosfæren hjem til deg selv med oppskriften på Storfjords populære havreflarn? 


Ingredienser:

• 375 g TINE smør
• 500 g lettkokte havregryn
• 5 egg
• 625 g sukker
• 5 ts bakepulver
• 1 ts kanel

Fremgangsmåte:

  1. Smelt smøret og bland det med havregrynene.
  2. Visp egg og sukker til en glatt og luftig blanding.
  3. Vend inn havregrynblandingen, bakepulver og kanel.
  4. Fordel store spiseskjeer med blandingen jevnt utover et bakepapirkledd stekebrett.
  5. Stek ved 200°C i ca. 5 minutter, eller til de er lett gyldne.

Perfekte til kaffen, som en turvenn i sekken eller når du bare har lyst på noe godt!