En opplevelse for sansene
Utsøkt mat og vin i kombinasjon med vakre omgivelser og en avslappet atmosfære legger grunnlaget for en uforglemmelig kulinarisk opplevelse!
En gourmetweekend på Lysebu må oppleves. Her får du ikke bare et godt måltid i nydelige omgivelser - du kan få omvisning i vinkjelleren, og muligheten til å oppgradere for et ekstra spesielt opphold.
Hver dag serverer Lysebus kjøkken retter med grønnsaker og urter høstet i egen kjøkkenhage. Grunntonen er den nordiske maten og hotellets dyktige kokker legger mye av sin stolthet i å servere retter med ekte og naturlige råvarer i sesong. Menyene i Lysebus restaurant varieres derfor etter årstidene slik at du får den beste mulige smaksopplevelsen.
Etter en god middag kan du trekke deg tilbake til et komfortabelt rom for en god natts søvn. Morgenen etter starter med en frokostbuffet som tilbyr både klassiske favoritter og egenproduserte produkter som honning, syltetøy og juice.
Gourmetpakke inkluderer:
🌿 Overnatting i dobbeltrom
🌿 Blomster på rommet ved ankomst
🌿 Frokostbuffet med lokale delikatesser
🌿 Aperitiff før middag
🌿 5-retters middag basert på sesongens beste råvarer
🌿 Privat omvisning i vinkjelleren
🌿 Tilgang til velværeavdelingen
Pakken kan enkelt oppgraderes med:
· Overnatting på superiorrom
· 6 eller 7-retters middag
· Vinpakke
· Afternoon tea
· Champagne på rommet ved ankomst
· Frokost på rommet