En rik mattradisjon
Ny gode, lokale smaker fra Lom og Jotunheimen!
Fossheim Hotell er et historisk og tradisjonsrikt hotell midt i nasjonalparklandsbyen Lom, omkranset av Jotunheimen, Breheimen og Reinheimen nasjonalparker.
Lom er kjent for sin rike matkultur, og det er ingen tvil om at hotellets tidligere kjøkkensjef Arne Brimi har vært med på å fremme den gjennom sin nyskapning og sitt arbeid. Her fokuseres det på ren, enkel og smakfull mat, inspirert av naturen rundt hotellet, lokale produsenter og leverandører. I sesongen får hotellet levert ferske råvarer rett til døren, og utenom sesongen benyttes andre gode produkter som passer årstiden.
Her blir dere passet godt på av vertskapet. Heidrun har tatt sommelierutdanning, og sammen med far Svein og sommelier Kaja smaker og velger de vinene til drikkekartet og setter vin til menyene. Ingrid har gjennomført ølkelnerkurs og kan komme med forslag til øl som passer til maten.
Kulinarisk pakke inkluderer:
🍴 Overnatting i dobbeltrom i hovedbygget
🍴 3-retters Fossheimmeny
🍴 Frokostbuffet