En uforglemmelig høsthelg på Hindsæter


Bli med på en uforglemmelig langhelg i Jotunheimen, hvor smak, tradisjon og naturopplevelser står i sentrum! 

Hindsæter er et sjarmerende fjellhotell med røtter tilbake til 1898 som ligger idyllisk til ved inngangen til Jotunheimen nasjonalpark. Her møtes tradisjonell norsk gjestfrihet og moderne komfort i naturskjønne omgivelser.

I de tre første helgene i oktober inviterer hotellet deg til en reise gjennom fjellenes skjønnhet og naturens delikatesser.


Programmet inkluderer:

  • Torsdag: Ankomst med enkel kveldsmat (20:00 – 22:00).
  • Fredag: Utforsk sæterdalen Griningsdalen sammen med Kai Valbjør, mannen bak den berømte geitosten «Fjellgeit». Nyt deretter en avslappende ettermiddag i vår fjellspa. På kvelden serveres «Gardsmeny Valbjør» – en tre-retters middag med lokal mat, perfekt parret med norsk håndverksøl. Kvelden avsluttes med et inspirerende foredrag fra «Vågå Ull» om bærekraftig tekstilproduksjon.
  • Lørdag: Bruk dagen på egne fjelleventyr – vi har turkart og anbefalinger klare! Avslutt dagen med en luksuriøs ti-retters middag, hvor våre kokker presenterer de beste smakene Jotunheimen har å by på.
  • Søndag: Avslutt helgen med en god frokost og spabehandlinger av høyeste kvalitet – husk å forhåndsbestille din time.

Smaken av Jotunheimen inkluderer:

🍽️ Tre overnattinger med frokost
🍽️ To nistepakker
🍽️ Kveldsmat ved ankomst
🍽️ Gardsmeny Valbjør med ølsmaking
🍽️ 10-retters smaksmeny «Smaken av Jotunheimen»
🍽️ Guidet tur i Griningsdalen
🍽️ Kveldsunderholdning
🍽️ Tilgang til fjellspa

Gjelder helgene 3. – 6.10./ 10. – 13.10. og 17. – 20.10.