Velkommen til Viltweekend


Opplev høstens store høydepunkt med en uforglemmelig viltweekend på Danebu Kongsgaard!

Utforsk den friske høstluften i Valdres' vakre fjellandskap på dagtid, og la deg begeistre av kulinariske opplevelser om kvelden. Helgen byr på utsøkte viltmenyer, vinsmaking med den anerkjente Christer Berens, og koselig peiskos i en atmosfære fylt av varme og hygge. 

Program:

  • Fredag kl. 19:00: Lille Viltaften med en 3-retters viltmeny.
  • Lørdag kl. 18:00: Stor Viltaften med en 4-retters viltmeny, akkompagnert av vinsmaking ledet av Christer Berens.


Christer Berens er et navn synonymt med vin i Norge. Han har vunnet prisen som Norges beste vinkelner to ganger, og har jobbet ved prestisjefylte restauranter som Bagatelle, Bølgen & Moi og Le Canard. Berens er også kjent for sitt arbeid som forfatter av flere vin- og matbøker, samt fra TV2s «God Morgen, Norge» og P4s «Nytelsesfredag». Han holder også vinkurs og foredrag over hele landet, og hans lidenskap for vin og mat har gjort ham til en ettertraktet ekspert.

Pakketilbud inkluderer:

🫎 Overnatting i valgt romtype inkl. frokost
🫎 Valg av lunsj (matpakke eller lunsj i Peisestuen Mat- og Vinbar)
🫎 Fredag: 3-retters viltmiddag
🫎 Lørdag: 4-retters viltmiddag inkl. vinsmaking med Christer Berens

Gjelder kun 18.-20. oktober. Du velger selv om du vil overnatte en eller to netter.