Lær deg nye triks på kjøkkenet


Mat er hjertet av Trasti & Trines misjon for å bringe mennesker nærmere stedet og dets innbyggere. Menyen gjenspeiler Nord-Norge, med lokalt hentede ingredienser som viser regionens fjorder, fjell og skoger. Spiseopplevelsen er et fellesskapsanliggende som utvikler seg med årstidene. Grønnsaker plukkes fra hagen, og bær og ville ingredienser hentes fra fjellene og skogene. Alle animalske produkter kommer fra dyr som har hatt det godt, enten i skogen, på lokale gårder eller i sjøen. Samarbeidet med lokale bønder, jegere og fiskere sikrer høyeste kvalitet og ferskhet. 

Johnny Trasti er hjernen, hånden og hjertet bak de fleste av smaksopplevelsene hos Trasti & Trine. Over 30 år på kjøkkenet har gitt mannen erfaring, kunnskap og instinkt i bøtter og spann. Likevel er han fortsatt på evig jakt etter det perfekte måltidet med de beste råvarene og mest unike smakene. Dette ønsker han å formidle til gjester gjennom opplevelser, matkurs og middager hos Trasti & Trine.

På kursene kan du blant annet lære mer om:

- Naturens kjøkken 
- Sjømat
- Kjøtt
- Vegetarmat
- Desserter og bakverk
- Rødvin, hvitvin og musserende
- Lokalt øl
- Helsedrikker som kefir, kombucha og smoothie 

Kursene varer fra 1 til 2 timer og koster fra kr 795,- per person. Her lærer du å lage mat med årstidens råvarer og får jobbe med spennende produkter, teknikker og metoder.